Materialer og Teknisk info

SANITÆRAKRYL
Våre bade-/massasjekar er produsert i gjennomfarget sanitærakryl og deretter forsterket med flere lag glassfiberarmert polyester. Dette gir et badekar som er solid, men også lett. I tillegg holder det bedre på varmen enn badekar i stål/emalje. Akryl er et porefritt og glatt materiale, den blanke, harde overflaten gjør badekaret hygienisk og meget lett å gjøre rent. Det blir ikke misfarget av såperester, kalk eller sollys. Et badekar i sanitærakryl er samtidig svært motstandsdyktig mot riper.

Er det knapt med plass kan både badekar og panel beskjæres noe.

Badekarene leveres som standard uten overløp. Ingen forstyrrende elementer, og som en ekstra bonus oppnås max badedybde. Skulle man alikevel ha behov for overløp på badekaret monterer vi selvfølgelig dette.

Badekarene kan kombineres med ulike massasjesystem og med unike Microsilk® for den ultimate SPA-opplevelsen.

Alle modellene kan leveres med ønsket RAL-farge på panelene.

Våre frittstående, helstøpte badekarmodeller, Embla og Mime, er produsert i sanitærakryl fra Lucite® Badekarene har en sømløs og flott finish, uten forstyrrende element. Leveres med klikkventil i hvit utførelse. Vekten på ca 60 kg gjør disse badekarene svært stabile og stødige.

SOLID SURFACE  (KOMPOSITT)
Solid Surface er et komposittmateriale med helt unike egenskaper. Den massive blandingen, som består av mineraler og akryl, er slitesterk og svært holdbar. Hvert produkt er unikt da det håndlages/pusses for hånd. Variasjoner vil forekomme på modeller i farget utførelse (svart og grå) hvor pigment er tilsatt steinblandingen. Dette er stabile, tunge badekar som holder lenge på varmen. Leveres med klikkventil i samme utførelse som badekaret. Dette, kombinert med den silkemyke, matte overflaten gir badekarene et elegant og eksklusivt utseende.

RAMME OG BEN
Alle våre akryl modeller er svært stabile og stødige da de leveres med en kraftig ramme i aluminium tilpasset hver enkelt modell. Justerbare ben, avløp og evt. overløp er standard. Alle dyser leveres i forkrommet abs.

INNMURING/INNBYGGING AV KAR
Ved innmuring/innbygging av badekar og boblekar skal det være minst to luftespalter tilsvarende ca 200×200 mm eller større under karet. Karet skal monteres slik at det fritt kan løftes opp, eller en sidevegg kan fjernes. Dette forenkler jobben med å frigjøre karet ved evt. service. Interform er ikke ansvarlig for kostnader knyttet til innmuring.

MICROSILK PUMPE
1000W. 6,2 Amp.

PUMPER (VANNPUMPE)
680W. 3,1 Amp. Standard
1300W. 6,2 Amp. benyttes på design serien

LUFTKOMPRESSOR
Standard: 450W. 2 Amp. Stillegående med termosikring (hindrer overbelastning)

VARMEKOLBE
1500W. 6,3 Amp.
Vedlikeholdsvarmeren er justerbar opp til 40 grader og aktiviseres automatisk ved bruk av vannmassasje.