Interform tilbyr montering av MicroSilk® på de fleste av våre akrylkar.
  • Tilfører huden fuktighet som gjør huden glattere og mykere
  • Lindrer symptomer på hudsykdommer som eksem, psoriasis og iktyose
  • Reduserer linjer og rynker, og stimulerer immunforsvaret
  • Reduserer behovet for såpe og oljer
Interform tilbyr montering av MicroSilk® på de fleste av våre akrylkar.

MicroSilk® – Bad deg til frisk og glødende hud

  • Tilfører huden fuktighet som gjør huden glattere og mykere
  • Lindrer symptomer på hudsykdommer som eksem, psoriasis og iktyose
  • Reduserer linjer og rynker, og stimulerer immunforsvaret
  • Reduserer behovet for såpe og oljer

Mikrobobleteknologi med helsebringende effekt

MicroSilk® er hydroterapi basert på mikrobobleteknologi. Denne øker oskygenet i vannet opptill 70% mer enn vanlig springvann. Med mikrobobler: rundt 50 mikroner pr.diameter. Disse små mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn i hudens porer, fjerner urenheter og tilfører fuktighet.

Noen kaller det ungdomskilden.
Vi tror du rett og slett vil si det er fantastisk.

Uttalelse fra en far med en sønn som sliter med iktyose

For to år siden gikk mye av dagene med på å bade, skrubbe og smøre huden til sønnen. Så kom far over en artikkel på et amerikansk nettsted om Microsilks positive effekt på tilstander som iktyose og psoriasis.

Bedre livskvalitet i løpet av en halvtime

– Etter en halv time i badekaret løsnet  60% av den overflødige huden som jeg før måtte skrubbe bort for hånd. Etter en uke kunne jeg halvere antall ganger jeg måtte smøre gutten med krem. Huden hans ble ikke så fort tykk og tørr lengre og etterhvert sov han hele natten uten å våkne på grunn av kløe. Det er godt for både sønnen min og meg, men spesielt for sønnen som har fått en mye bedre hverdag. At noe så enkelt som oksygenrike bobler kunne endre hverdagen vår så dramatisk er helt fantastisk.

Godt å komme hjem

De regelmessige badene holder huden i sjakk, men pappa merker godt hvordan hudlagene til sønnen bygger seg opp når familien er på ferie.

Resultater fra 6 testpersoner

Vi har utført en test med 6 personer som lider av hudplager over en periode på 6 mnd. Alle har hatt positiv effekt ved bruk av MicroSilk®. Under ser du illustrasjon på hvordan behandlingen har lindret plagene.

Før og etterbilder tatt under behandlingen av testpersonene.

– Helt magisk

Det er konklusjonen til testperson “RP” etter å ha prøvd Interform MicroSilk® i atten måneder.

Etter mange år med psoriasis og testing av utallige ulike behandlingsmetoder var han klar for å forsøke noe nytt. De gode resultatene lot ikke vente på seg.

– Effekten av MicroSilk® var merkbar etter bare fire uker. Døde hudceller forsvant og huden ble mykere med færre sprekkdannelser. I dag er jeg helt smertefri, huden klør ikke og jeg har sluttet å bruke salver og steroider. Vanlig fuktighetskrem er nok for å holde huden myk.

Nå vil han anbefale produktet videre.

­– Jeg var heldig som fikk høre om produktet gjennom kjente. Nå håper jeg at budskapet sprer seg slik at flere med lignende hudplager som meg får oppleve hva produktet kan gjøre for dem. Å ha en så effektiv behandlingsmetode lett tilgjengelig i sitt eget hjem er helt fantastisk.

Ønsker du å prøve ut MicroSilk?

Vi vil gi deg muligheten til å oppleve effekten av Microsilk, før du bestemmer deg for å kjøpe produktet. På vår badekarfabrikk på Øysand har vi lagt til rette for at du kan prøve Microsilk. Kontakt oss for å gjøre en avtale.

Spørsmål angående MicroSilk?

Ønsker du å komme i kontakt med noen som har hatt positiv effekt på sin hud ved bruk av MicroSilk®, eller om det skulle være noen spørsmål rundt undersøkelsen eller generelt om MicroSilk®?

FAQ – Spørsmål og svar i forbindelse med MicroSilk® Klikk her

    klikkherms2