4 tips før du handler badekar

1. Finn badekarets utforming

Start med å finne størrelse og form som passer til baderommet ditt. Interform leverer badekar for enhver smak, enten du foretrekker rette linjer, runde former, asymmetrisk, frittstående, nedsenket eller innmurt. Uansett hva du velger kan du være sikker på at kvaliteten er den beste! Vi har også et utvalg badekarvegger som er tilpasset flere av våre modeller.

Badekar former på mørk bakgrunn. Asymetrisk, hjørne, stort, lite, back to wall og Frittstående. Akryl og kompositt (solid surface)

2. Bestem farge på badekarets panel

Stadig flere ønsker å lage en individuell stil på badet. Dette kan du gjøre ved å velge en annen farge på panelene til badekaret ditt. Oppgi ønsket RAL-farge og få et produkt som er unikt for ditt baderom. Vi har også som NYHET i år badekar i matt akryl! Tilgjengelig i hvit, svart og grå utførelse.

Nemo 190 badekar med farget panel, Vega svart armatur og svarte nakkeputer fra Interform. Dus grå vegg og tregulv. Pendel lamper i tak. Stor grønn plante ved vindu med utsikt mot hagen.

Panelfarge tilgjengelig i flere hundre RAL-farger

3. Armatur som passer til karet

Det finnes mange muligheter til å velge det perfekte armatur som står til det nye karet. Vi har et utvalg armatur, for montering på karkanten, som er tilpasset våre modeller. Vil du gjerne benytte en armatur som du har på badet fra før, så forsikre deg om at det ikke kommer i veien for karet.

Vega svart karkantarmatur og turkis veggfarge.

4. Innbygging av badekar

Ved innmuring eller innbygging av badekar/boblebad, skal det være minst to luftspalter tilsvarende 200 x 200mm eller større fra baderommet og inn under karet. Dette er for at det skal kunne komme tilstrekkelig med luft til pumpene.

Karet må monteres på en slik måte at det fritt kan løftes opp ved service. Alternativt bør en av sideveggene kunne fjernes på en enkel måte, slik at karet kan løftes fram.

Vi anbefaler å vente med innbyggingen til du har mottatt karet, slik at du har muligheten til å fintilpasse “innbyggingen”. I tillegg kan det være smart å få prøvekjørt karet slik at du er sikker på at alt fungerer riktig før det bygges helt inn.

Nemo 160 grå (venstre) er et moderne og stilig akrylbadekar i grå matt. Lyst tregulv. Svart matt armatur. Pampas i vase. Grå innredning og svart servant med svart armatur.

Vil du bli inspirert?

For noen er badekaret en kilde til ro og egentid. Andre bruker karbad som lindrende behandling. For de minste er badekaret synonymt med fryd, lek og mestring. Vi har skapt badeglede for alle typer mennesker og alle typer behov i 30 år.

Bestill eller last ned vår katalog og la deg inspirere.

    Få tilsendt katalogen gratis: