Hvilket badekar skal jeg velge?

Badekarets utforming
Interform ble etablert i 1992 og i løpet av årene har vi lært hva badere har som forskjellige krav i forhold til badekarets utforming, uttrykk og funksjon. Vi tilbyr mange typer og størrelser På bildet under ser du hvilke former som er tilgjengelig.

Type badekar
Vi har 3 hovedtyper badekar, Akrylkar med panel, Helstøp akrylkar og Komposittkar. På helstøpt akryl og kompositt er det ingen synlige skjøter, mens på akrylkar med panel er det skjøt mellom kar og panel og mellom panelene så lenge det ikke er L-panel (Panel uten hjørneskjøt).

Massasje & MicroSilk®
Alle våre akrylkar utenom Embla og Mime er tilgjengelig med massasjepakker og alle akrylkar utenom Embla og Njord er tilgjengelig med den fantastiske MicroSilk® hydroterapi teknologien. (Mime trenger noe tilpassing).  Les ler om MicroSilk® her. (armatur/fylling må velges separat)

Sette ekstra preg på bademiljøet?
Da kan du f.eks legge til panelfarge ut i fra RAL-kode og få et helt unikt uttrykk på ditt badekar. Montere undervannslys for en elegant og beroligende effekt, Skifte klikkventil fra krom til svart matt eller messing.

Komposittkar farger
Noen av våre komposittkar kommer også i flere farger. Under ser du Saga Hvit, Saga Svart, Viena Hvit, Viena “Betong look” og Viena Svart.

Tilbehør for et enklere badeliv
Badekarbro med plass til nettbrett for deg som f.eks ønsker å lese avisen eller ha seriemarton. Nakkepute for litt ekstra komfort, eller kanskje en stilig krakk som matcher ditt bad. På bilde under ser du noe av tilbehøret vi har.

Badekarvegg
Vi har badekarvegg til de fleste akrylkarene våre.